Előadások letöltése

Az elhangzott előadások letölthetőek PFD formátumban a következő oldalról:

Előadások letöltése

Programváltozások

A MAVIR mobil BI bevezetését bemutató előadást Tóth Péter gazdasági igazgató
helyett  Timkóné Fodor Krisztina kontrolling osztályvezető fogja tartani.

A délutáni MicroStrategy workshop technikai okok miatt elmarad és egy későbbi
idpőpontban kerül megrendezésre. Az új dátumról email útján értesítjük majd a résztvevőket.

Megjelent a konferencia részletes programja

A konferencia részletes, időbeosztást is tartalmazó programja itt olvasható:

Program - Napirend

Újabb előadások: vizuális adatelemzés és hangbányászat

A Nextent képviseletében Szanati László tart előadást a hangbányászati intelligencia fontosságáról. Az ügyfelekkel történő kapcsolattartás egyik elsődleges csatornájává nőtte ki magát a hangalapú kommunikáció - de vajon a szolgáltatók tisztában vannak-e ennek minőségével, tartalmával? Ezen kérdések megválaszolását tűzte ki célul ez a prezentáció, átfogó képet adva az üzleti intelligencia és a hangbányászat integrációjából fakadó üzleti előnyökről és abban rejlő lehetőségekről.

Egy esettanulmány prezentálása keretében Fekete Orsolya, a Servier munkatársa mutatja be egy vizuális dashboard rendszer szerepét a gyógyszeripari értékesítés támogatásában. Az előadás során bemutatásra kerülnek a megvalósítás során felmerült problémák és azok megoldásai, és nem utolsósorban az is, hogy milyen sikerre számíthat egy modern BI megoldásra épülő alkalmazás nem IT szakemberek körében.

Újabb előadások: ajánlórendszerek, mobil BI és szociális analitika

Christian Langmayr, a MicroStrategy regionális vezetője a Trouble ahead: What does Social and Mobile BI mean for your business? című előadásában a BI világát jelentősen formáló lévő üzleti és technológiai jelenségek - mobilitás terjedése, közösségi oldalak, kollaboráció -hatásaival és következményeivel foglalkozik.

Szintén a mobil BI területére fókuszál a Processorg Sofware Tudás a zsebben című előadása, amely a cég által fejlesztett Analytix mobil BI platformot mutatja be.

Végül az ajánlórendszerek alkalmazásának egy speciális területére enged betekintést a RandiVonal és a Gravity R&Đ prezentáció, amely a népszerű társkereső oldalon üzemelő viselkedésalapú társajánló rendszert ismerteti, választ adva erre a kérdésre: Ajánlható a szerelem?

Két új előadás a konferencián: mobil BI esettanulmány és memóriaalapú analitika

A délutáni szakmai szekciók programja két új előadással bővült.

Tóth Péter, a MAVIR gazdasági igazgatója a cégnél lezajlott mobil BI bevezetés tapasztalatait osztja meg a hallgatósággal. Radnai Szabolcs az Oracle részéről pedig arról fog beszélni, hogyan forradalmasítják az üzleti intelligencia világát az in-memory BI rendszerek.

Előadások listája

Megjelent az előadások előzetes listája

A konferencián elhangzó előadások listájának aktuális állapota a Programok oldalon olvasható.

A programban szerepel számos külföldi és hazai szakértő prezentációja az innovatív BI megoldásokról, amelyhez a hazai gyakorlatot bemutató esettanulmányok járulnak.

A lista még nem teljes,további előadásokat várunk mind a szállítói, mind a felhasználói oldal képviselőitől.

Indul az online regisztráció

A rendezvény weboldalán már lehet jelentkezni az Innovatív BI konferenciára.

Október 28-ig még  a kedvezményes “Early Bird” kedvezménnyel lehet regisztrálni, és kínálunk csoportos kedvezményt is a több résztvevőt küldő szervezetek számára.

További részletek a regisztrációs oldalon olvashatók.

Idén először Innovatív BI konferencia

Idén november 22-én kerül először megrendezésre az üzleti intelligencia újdonságait bemutatni szándékozó konferenciánk.

A rendezvény célja, hogy hazai fórumot teremtsen az üzleti analitikát érintő szakmai újdonságok bemutatásának és népszerűsítésének, elősegítve azok itthoni térnyerését és gyakorlati alkalmazásban történő elterjedésüket.

A tematikában szerepelnek a manapság még olyan innovatívnak számító alkalmazások, mint pl. a mobil BI megoldások, a hálózatkutatás és szociális analitika, önkiszolgáló és kollaboratív BI, valamint  a valós idejű döntéstámogatás.

A konferencia szakmai rangját neves előadók is emelni fogják, mind a tudományos, mind az üzleti oldal képviseletében.